Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Al 40 jaar uw specialist

Oriëntatie en advies

Een haard of kachel is een grote aanschaf en daarom is het verstandig dat men zich vooraf goed oriënteert en advies inwint. Men komt voor vragen te staan als: wil ik stoken op gas of op hout? Wil ik een vrijstaande kachel of een inbouwhaard? Moet er al dan niet een schoorsteen of gasleiding worden aangelegd? Al dit soort zaken kan men aan Wichink Kruit voorleggen en daar zal een gedegen advies uit voortkomen. Uiteraard komen we ook aan huis om de situatie te bespreken en in te meten. Indien nodig worden er tekeningen gemaakt voor een goed beeld van het eind resultaat en in de eigen werkplaatsen worden marmeren, kalkstenen of MDF schouwen en plateaus op maat vervaardigd.

Veiligheid en service

De adviezen beperken zich niet alleen tot de keuze van het soort haard. Stookadviezen dragen bij tot een optimaal gebruik van haard of kachel. Daarnaast verzorgen wij ook de onderhoudsbeurt van de kachel en reparatiewerkzaamheden. Mocht er een ruit sneuvelen. Geen nood. Wichink Kruit kan vlak hittebestendig glas uit voorraad op maat snijden. Ook bieden wij gasonderhoudservice voor sfeerverwarmingtoestellen. En voor schoorsteenrenovatie is men bij ons eveneens aan het juiste adres.

En heel belangrijk: ook de veiligheid heeft prioriteit. In dit verband is het goed te weten dat Wichink Kruit erkend installateur van zowel water als gas is.