Ziet u zich het al voor u? ’s Winters heerlijk met warme chocolademelk, met een goed boek of met een goed gesprek, heerlijk warm voor een geweldige houtkachel voor binnen? Niets geeft namelijk een uniekere sfeer dan een houtkachel binnen. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u dan ook aan het juiste adres voor de perfect houtkachel die sfeer en warmte naar uw huis haalt. Wij zijn namelijk al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van alle soorten kachels, waaronder houtkachels voor binnen. Wij leveren niet alleen kachels, wij zorgen ook voor de complete installatie.

Meer dan 30 jaar ervaring met houtkachels voor binnen

Wij zorgen al ruim 30 jaar voor de installatie van houtkachels binnen en wij deizen niet terug voor iedere klus. Wij verzorgen de perfecte installatie zodat u deze winter er nog warm bij kan zitten. U kunt voor ons kiezen omdat wij:

  • Maatwerk leveren
  • Gaan voor uitstekende nazorg
  • Vakbekwame monteurs in dienst hebben
  • Totaaloplossingen bieden
  • De beste kwaliteit leveren

Wilt u dus ook kiezen voor een houtkachel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten!

Houtkachels en nog veel meer

Liever een ander soort kachel dan een houtkachel? Dat is bij ons ook geen enkel probleem. Bij ons vindt u namelijk nog veel meer andere soorten kachels, zoals gaskachels, elektrische haarden en pellet kachels. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels en onze showroommodellen tegen de beste prijzen. Kom dus gerust eens langs in onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bewonderen, vele zelfs brandend. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat!

Ook een houtkachel voor binnen?

Wilt u uw woning ook verrijken met een prachtige houkachel binnen in uw interieur? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan. Of kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk al onze oplossingen direct!