Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Houtkachel in Enschede

Graag een nieuwe houtkachel in Enschede kopen voor meer warmte en sfeer in huis? U kunt dan terecht bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. We hebben een mooi assortiment aan houtkachels voor u in de aanbieding. Daarnaast verzorgen we extra service: we regelen de complete plaatsing en installatie. Zo heeft u hier geen omkijken naar en geniet u na afloop van onze werkzaamheden heerlijk van uw nieuw aangeschafte kachel.
 

Houtkachel in Enschede kopen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

 • Grote en ruim opgezette showroom in Zutphen;
 • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de houtkachel in Enschede regelen wij;
 • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
 • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
 • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
 • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.


Bekijk ons aanbod houtkachels in Enschede op onze website en verdiep u in de mogelijkheden. Graag de kachels in het echt aan het werk zien? Breng dan een bezoek aan onze ruime showroom in Zutphen. Hier voorzien we u ook graag van advies.

Contact Opnemen

Hoe werkt een houtkachel?

Een houtkachel is een kachel waar als brandstof hout wordt gestookt. Deze kachels kunnen in principe één ruimte in uw huis verwarmen. Er zijn vele verschillende soorten houtkachels in Enschede leverbaar. Zo kunt u kiezen voor een moderne vrijstaande houtkachel of inbouw hout haard. Ook kan u gaan voor een kolenkachel. Deze zijn ontworpen voor de verbranding van zowel hout als kolen. Dit type verbranding laat toe om gedurende vele uren ‘continue’ te stoken.
 

Gezellig zitten bij het knetterende houtvuur

Een houtkachel in Enschede kopen heeft als voordeel dat er meer sfeer en warmte in huis komt. Ziet u het al voor zich: heerlijk knus met het hele gezin bij de houten haard, luisteren naar het knetterende houtvuur? Ook de geur en het volle vuur hoort bij het stoken met hout.
 

Welke houtkachel in Enschede moet ik kiezen?

Zoals gezegd zijn er vele mogelijkheden beschikbaar voor houtkachels in Enschede. Ons aanbod is groot en dat maakt de keuze voor een houtkachel in Enschede lastig. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op als u advies wenst.

Alle soorten houtkachels hebben we voor u op een rij gezet:

 • Vrijstaande houtkachel van het merk Charnwood: deze kachel staat vrijstaand in de woonkamer of in een andere ruimte. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart.
 • Inzet kachel van het merk Wanders: past in ieder interieur, zowel klassiek als modern.
 • Hanghaard van het merk Wanders: deze houtkachel hangt aan een bovenblad aan de muur in bijvoorbeeld uw woonkamer.
 • Inbouw houtkachel van het merk Spartherm: een kachel die is ingebouwd in de muur of wand.
 • Kolenkachel: kan zowel op hout als kolen branden, een erg functionele kachel.


Bezoek onze ruim opgezette showroom in Zutphen

Bent u huiverig om een houtkachel online te kopen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Stap daarom in de auto en rij vanuit Enschede naar onze showroom in Zutphen. Hier showen wij meer dan 400 brandende kachels: 65 inbouwhaarden en 350 vrijstaande kachels en haarden. Bezoek onze showroom en stel al uw vragen aan onze specialisten, we voorzien u graag van advies.

We hebben al veel mensen in Enschede en in de rest van de regio blij gemaakt met een kachel. Onder meer in Deventer en Apeldoorn staan onze kachels in de woonkamers en geven ze warmte en sfeer.
 

Koop uw houtkachel in Enschede bij ons

Welk type houtkachel wordt het voor uw woning in Enschede? Als u de keuze gemaakt heeft, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de kachel. Neem contact met ons op als u vragen voor ons heeft of meer informatie wenst over de verschillende soorten houtkachels.

Contact Opnemen