Wilt u meer warmte en sfeer creëren in uw woning? Heeft u weleens over een houtkachel nagedacht? Niets is zo fijn als op een koude winterdag bij de houtkachel zitten, met warme chocolademelk en een goed boek. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van kachels, waaronder houtkachels, in omgeving Arnhem. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van houtkachels. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is uw totaalleverancier!

Houtkachels en meer in omgeving Arnhem

Bent u niet zo gecharmeerd van een houtkachel? Geen probleem! Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vindt ook vele andere soorten kachels, zoals pelletkachels, elektrische haarden en gaskachels. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels of onze showroommodellen voor een zacht prijsje. Kom gerust eens langs in onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bewonderen, vele zelfs brandend. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat!

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit; meer dan 40 jaar ervaring

Als erkend gas- en watertechnisch installateur verzorgen wij graag de complete en juiste installatie voor u. Inclusief de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Wij deinzen niet achteruit voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze houtkachels. Wat kunt u verder van ons verwachten?:

  • Vakbekwame monteurs;
  • Meer dan 40 jaar ervaring;
  • Uitstekende nazorg;
  • Eerlijke prijzen;
  • Maatwerk;
  • Totaaloplossingen.

Offerte aanvragen voor een houtkachel

Hebben wij uw interesse gewekt met onze prachtige houtkachels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze grote showroom in Zutphen. Voor de mooiste houtkachels in omgeving Arnhem bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres!