Wilt u sfeer én warmte in uw huis krijgen? Wij, van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit, kunnen daar wel voor zorgen! Met de totaaloplossingen op het gebied van kachels, helpen wij u wellicht aan een warm en sfeervol huis. Ons specialistische team verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u. Dit zorgt ervoor dat u razendsnel van uw kachels in Enschede kunt genieten.

Totaaloplossingen voor uw kachels in Enschede

Kachelspeciaalzaak BV is een erkend gas- en watertechnisch installateur. Zij kunnen u daardoor totaaloplossingen bieden. Dit betekent dat ze met plezier de complete en juiste installatie van uw kachels in Enschede willen verzorgen. Bij de totaaloplossingen is de installatie inclusief de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en inclusief de onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs willen er met alle plezier voor zorgen dat u jarenlang kunt genieten van onze houtkachels in Enschede. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring. Dat maakt dat we u maatwerk en eerlijke prijzen kunnen garanderen. Wat wilt u nou nog meer?

Uitgebreid assortiment aan kachels

Kachelspeciaalzaak BV heeft een enorm uitgebreid assortiment aan kachels. Wij hebben o.a. houtkachels, palletkachels, gaskachels en elektrische haarden. Wij verkopen ook gebruikte kachels en onze showroommodellen voor een klein prijsje. Ook voor schouwen, rookkanalen en accessoires kunt u bij Kachelspeciaalzaak BV terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dus voor meer sfeer en warmte in uw huis, kiest u voor een van de vele kachels van Kachelspeciaalzaak BV. Heeft u er direct al een op het oog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook eerst even langskomen bij onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bekijken. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak BV heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachels in Enschede.