Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Erkend gas- en watertechnisch installateur!

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is al ruim 20 jaar een erkend gas- en watertechnisch installatie bedrijf en installeert haar verkochte producten in eigen beheer. Hiervoor zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Sterkin.

Veiligheid van gasinstallaties staat bij ons in een hoog vaandel, maar ook de juiste beveiliging in een waterleiding voor de aansluiting van houtgestookte cv-installaties is net zo belangrijk binnen ons bedrijf.

Onlangs hebben wij op een 2-tal projecten controle gehad door een onafhankelijke inspecteur in opdracht van Sterkin welke wij zonder problemen hebben doorlopen.

Wij zijn dan ook een groot voorstander van inspectie's op gas- en waterinstallatie's ondanks dat dit helaas bij enkele collega bedrijven (welke geen erkend installateur zijn) niet het geval is. Dit is met name het geval wanneer zij het installatiewerk van uw haard weer uit besteden aan derden (zzp-ers) waardoor vaak onduidelijk wordt wie voor de installatie in geval van gebreken verantwoordelijk is! 

Let bij de aanschaf en aanleg van een gashaard of houtgestookte cv-installatie dan ook goed op de erkenning van een bedrijf.