Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kalfire E-one nieuw in onze showroom! Zero emission!

De Kalfire E-one is het nieuwe vuur met zero emission! Genieten van duurzaam en milieuvriendelijk vuur maakt deze haard mogelijk. De haard werk namelijk volledig elektrisch met een zeer laag energieverbruk maar kan optioneel ook verwarmen. De E-one staat tevens voor vrijheid in gebruik van materialen om de haard in te bouwen. Door het minimalistische design van de E-one is een naadloze overgang tussen ombouw en haard mogelijk.
Ook is de verbrandings kamer naar wens aan te passen door toepassing van een Single of Dual HD flame technologie en de vlakke of design bodem. Het ultra realistische vuur zelf kunt u volledig via de afstandsbediening zelf regelen door de licht sterktes, vlamhoogte's en dergelijke aan te passen.
Wij hebben de E-one inbouw nu in onze showroom staan volledig afgewerkt met een maatwerk stalen nis en een ombouw beplakt met echt leer voor de perfecte uitstraling.Update maart 2021: De vrijstaande variant hebben wij inmiddels ook in onze showroom. De vrijstaande haard moet worden voorzien van een plateau waarin de techniek is weggewerkt. In onze showroom hebben wij deze voorzien van een stalen plaat met daaronder Woodupp panelen.