Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Nieuw: Dik Geurts Caldo CV pelletkachel

Vanaf heden kunt in onze showroom de Dik Geurts CV pelletkachel Caldo 15 H2O brandend in onze showroom komen bewonderen.Met pellets heeft u een fraai haardvuur en terwijl de brandstof optimaal wordt benut geniet u van een zorgeloze en comfortabele warmte. Pellets is een CO2 neutrale brandstof waardoor de verbranding zeer milieuvriendelijk is. Het hoge rendement resulteert in lage verbruikskosten.

De Caldo is uitgerust met een halfronde verbrandingskamer dat zorgt voor extra warmte naar het water gedeelte. De hete verbrandingsgassen passeren de acht buizen die zicht in het watergedeelte bevinden. Deze buizen zijn voorzien van speciale turbulators voor extra warmteafgifte. Dit hele systeem leidt tot een zeer hoog rendement van 95%.

Deze CV pelletkachel komt in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) die vanaf 1 januari van kracht is.
De subsidie voor deze pelletkachel bedraagd € 1.400,-

Meer informatie over deze regeling vindt u: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde (de apparatenlijst wordt momenteel nog aangevuld)