Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Nieuw in onze showroom: Stuv 22 hout inbouwhaard

Van de Belgische designfabrikant Stuv hebben wij de allernieuwste houtinbouwhaard Stuv 22 in onze showroom geplaatst.

Uitgangspunt bij het ontwerp: Maximaal zicht op het vuur en maximaal geintregeerd in de architectuur!

Geniet van maximaal zicht op het vuur dankzij een bijna onzichtbaar kader. Voor het inbouwen kunt u o.a. natuursteen, hout, keramiek e.d. gebruiken tot vlakbij het vuur! 
Met zijn gepatenteerde techniek zijn de aanpassingsmogelijkheden bijna oneindig. Daarnaast biedt de technologie een uitstekend regelbare haard in een vermogensbereik van 5 tot 18kW. (voor de Stuv 22-110 zoals afgebeeld)

De normale werking van deze haard is met een gesloten ruit. Echter kan de ruit naar boven worden geschoven om het hout bij te vullen. Tevens kan met een omhoog geschoven ruit de de haard dienst doen als een openhaard of worden uitgerust met een barbeque rooster zoals bij alle inbouwhaarden van Stuv.

De haard en het deur principe is gebouwd met het oog op maximale dichtheid voor zijn uitmuntende prestaties. Daarnaast is zonder hulpmiddel de deur te kantelen om eventueel de ruit schoon te maken.

Wij hebben deze haard ingebouwd met een horizontaal stalen kader en hierin hardsteen panelen geplaatst. Echter is de haard ook met staal te bekleden in een verticale uitvoering. Kom deze unieke haard in onze showroom bekijken en bespreek wat uw mogelijkheden zijn voor het inbouwen hiervan.