Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Nieuw in onze showroom: Stuv MicroMega

Van de Belgische designfabrikant Stuv hebben wij een niewe houtinbouwhaard in onze showroom geplaatst genaamd MicroMega.

Waarom Micro: Het inwendige volume van de haard is dankzij zijn bijzondere curve verkleind waardoor het vuur in het hart van de kachel wordt gebundeld. Hierdoor kan het vermogen zeer goed worden geregeld waardoor er voldoende warmte de ruimte in komt maar zeker niet te veel.
Waarom Mega: Het zicht op het vlammenspel is gigantisch doordat de inwendige curve wordt doorgetrokken naar de buitenkant en zich hierin de wegschuifbare ruit bevindt. Hierdoor ontstaat er een zeer groot vuurzicht.

De normale werking van deze haard is met een gesloten ruit. Echter kan de ruit naar boven worden geschoven om het hout bij te vullen. Tevens kan met een omhoog geschoven ruit de de haard dienst doen als een openhaard of worden uitgerust met een barbeque rooster zoals bij alle inbouwhaarden van Stuv.

De haard en het deur principe is gebouwd met het oog op maximale dichtheid voor zijn uitmuntende prestaties. Daarnaast is zonder hulpmiddel de deur te kantelen om eventueel de ruit schoon te maken.

Wij heben deze haard ingebouwd met 2 smalle nissen aan weerszijden voor o.a. houtopslag. Aan de onderzijde is er een massief eiken balk geplaatst met een zwart glazen plaat. Kom deze unieke haard in onze showroom bekijken en bespreek wat uw mogelijkheden zijn voor het inbouwen hiervan.