Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Reny vtwonen tuinactie, gratis optie's.

RENY, SPECIALIST IN TERRASKACHELS
 
Steeds meer mensen ontdekken hoe comfortabel en sfeervol een echt houtvuur is. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u niet alleen de komende maanden, maar het hele jaar door genieten van het leven buiten, op het terras.
Alle modellen hebben een gesloten verbranding met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan terraskachels met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten kachel is veiliger geeft geen overlast van geur en rook voor uzelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.Een terraskachel kopen is nu tijdelijk heel aantrekkelijk. RENY biedt tijdelijk gratis extra’s aan bij een aantal uitvoeringen van de modellen die wij leveren.
 
Dit is onder andere een gratis verrijdbaar plateau t.w.v. € 170,- bij een Quaruba met 3 of 4 zijden glas. Gratis wielen en duwstang t.w.v. € 200,- bij het type Bijuga, of een gratis vloerplaat t.w.v. € 85,- bij het type Piquia.
 
 Meer informatie over deze modellen vindt u op de website. *Gezien bij ‘VT WONEN, Weer verliefd op je tuin’. Uitzending zondag 22 april (SBS6, 19.30 uur).
 
Voor deze gratis extra’s moet u een actievoucher aanvragen bij Reny. Nu registreren