Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

« bekijk alle referenties

Villa voorzien van 3 haarden

In Laren hebben wij een prachtige nieuwbouw villa mogen voorzien van 3 haarden met bijpassende rookgaskanalen en bouwkundige werkzaamheden.

In de woonkamer is er gekozen voor een designhaard van het Franse Focus. Deze SlimFocus is als een draaibare hanghaard uitgevoerd en voorzien van een Poujoulat Efficience kanaal. Hiermee wordt via een dubbelwandig kanaal door toepassig van een extra mantel ook de zuurstof vanaf het dak naar beneden gehaald voor de verbranding van het houtvuur waarmee het een ruimtelucht onafhankelijk toestel is geworden.

In de eetkamer hebben wij van Kalfire een 3-zijdige liftdeurhaard geplaatst. De W66 is geplaatst op tafelhoogte en voorzien van een stalen houtvak aan de onderzijde en hardsteen plateau. Ook deze haard is voorzien van directe buitenlucht aansluiting en kan zowel open als gesloten worden gestookt.

Buiten onder het doorlopende dak hebben wij een chamotte hoek openhaard geplaatst. Deze is ingebouwd met natuursteen steenstrips, stalen afwerk kader en voorzien van een verticale houtnis met schapje.