Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kachel in Hengelo

Droomt u ook van een fijne kachel in bijvoorbeeld uw slaapkamer of woonkamer? Maak kennis met Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij bieden al meer dan 30 jaar totaaloplossingen op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing, zodat u direct kunt genieten van uw kachel in Hengelo. Naast warmte tijdens gure winterdagen, brengt een houtkachel ook een gezellige sfeer met zich mee. Laat u verrassen door Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit!

Uitgebreid assortiment kachels in Hengelo

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan kachels. Of u nu een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, of gebruikte kachel zoekt; wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor ieder een gewenst exemplaar tussen zit. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen. Onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van tips en adviezen, zodat de keuze voor een geschikte kachel gemakkelijker wordt.

Totaaloplossingen voor uw houtkachel

Als erkend gas- en watertechnisch installateur biedt Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit totaaloplossingen. Wij verzorgen graag de complete en juiste installatie van uw houtkachel in Gelderland. En dat is inclusief aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs deinzen niet terug voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze houtkachels. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen wij maatwerk en eerlijke prijzen.

Kom langs of vraag direct een offerte aan

Wilt u ook meer sfeer en warmte creëren in uw huis? Kies dan voor één van de vele houtkachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen met onze specialisten is natuurlijk ook mogelijk. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachel in Hengelo!

Contact Opnemen