Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Contura Jubileum actie

Contura Nederland bestaat dit jaar 30 jaar en viert dit met een aantal ongekende acties.* U ontvangt 10% korting op de Contura houtkachel van uw keuze.
* U ontvangt 70% korting op de bijbehorende accessoires van een houtkachel uit de 500 of 800 serie.
* U ontvangt een gratis strandlaken.

Onderstaand een rekenvoorbeeld waarmee de korting is opgelopen tot € 1.219,50


Om alvast een idee te krijgen hoe uw nieuwe Contura kachel past in uw woonkamer heeft Contura een speciale app ontwikkeld. U kiest een model, zet de kachel met de camera in de kamer en maak hiervan een foto. Deze vindt u in de AppStore of Google Play, onder de naam Contura en/of Nibe.


Stoken met zorg voor het mileu:
Alle Contura kachels zijn gecertificeerd op basis van de strenge Nordic Swan-eisen.

Bij houtkachels met het Nordic Swan-keurmerk worden zware eisen gesteld aan zowel de productie als het gebruik. Daardoor kan het product worden gerecycled zonder dat er giftige stoffen worden verspreid. De eisen op het gebied van een effectieve verbranding zijn hoog. De kachels van Contura hebben een effectieve verbranding die onder de toegestane grenswaarden blijft, op voorwaarde dat u op de juiste manier stookt. Een kachel met het Nordic Swan-keurmerk is CO2 neutraal doordat de bij een effectieve verbranding van bio-energie gevormde koolstofdioxidde in dezelfde mate weer wordt opgenomen via de groei van nieuwe bomen.

Wij hebben diverse Contura kachels in onze showroom opgesteld staan, kom langs en laat u informeren over deze actie die geldig is t/m 31-12-2016.