Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Nieuwe Premium Fire van Bellfires in de showroom

Na de Line Fire en Centre Fire, introduceert Bellfires nu haar nieuwste dubbele brander: de Premium Fire. Deze creeert een ongekend realistisch, driedimensionaal vuurbeeld, waarbij de vlammen daadwerkelijk uit de gestapelde houtstammen komen. Nooit eerder leek een gasvuur zo op een houtvuur.


Levensecht kampvuur 
De Premium Fire heeft in totaal drie branders met daaromheen speciaal ontworpen houtstammen; één in het midden, één links en één rechts. Deze branders staan iets schuin omhoog, waardoor de vlammen voor een levensecht houtvuur zorgen. Doordat de drie branders daadwerkelijk ín de houtstammen verwerkt zijn, komen de vlammen ook echt van onderuit de houtstammen.

Speciale spaarstand 
Zoals alle dubbele branders heeft ook de Premium Fire twee standen. Zo kunnen op minder koude dagen de linker en rechter brander naar wens voor één helft uitgeschakeld worden. In deze spaarstand verdwijnen de vlammen aan de achterzijde van de linker en rechter houtstam. Zo kan het vermogen tot wel 40% verlaagd worden. En wanneer er minder gas verbruikt wordt, wordt er ook flink bespaard op de stookkosten. Het hoge vlambeeld aan de voorzijde van beide branders blijft echter volledig in tact en daarmee ook de sfeer. Bij koud weer, kunnen beide branders volledig aangezet worden, zodat de vlammen zowel aan de voor- als achterzijde van de branders ingeschakeld zijn. Uiteraard kunnen de vlammen in beide standen hoger of juist lager gezet worden, voor een nog verdere warmtereductie.

         
Beide branders aan                                                               Alleen voorste brander aan

Sfeerverlichting en decoratie 
Revolutionair is de onder het branderbed geïntegreerde sfeerverlichting, die over de hele stookbodem zorgt voor een realistisch gloei-effect. En daarmee voor een extra dimensie aan de vuurbeleving. De lichtsterkte is regelbaar. Bovendien kan de sfeerverlichting worden aangezet, ook al staat de haard zelf uit. Bij de Premium Fire zit ook een speciaal samengestelde set branderdecoratie met embers, kooltjes, amber- en zwartgekleurd decoratieglas en ‘as’. Het zijn dit soort details van Bellfires waardoor het gasvuur van de Premium Fire branders van Bellfires niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

      
Sfeerverlichting met vlammen                                           Sfeerverlichting zonder vlammen

In onze showroom kunt de Premium Fire brander van Bellfires vanaf nu zien in de Derby Large en de View Bell Topsham 3 gashaarden.