Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kachels in Deventer

Tijdens de koude en gure winterdagen wilt u het binnen graag zo warm en gezellig mogelijk maken. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit helpt u hier bij! Wij zijn u graag van dienst met ons uitgebreide assortiment kachels in Deventer. Bij ons kunt u terecht voor zowel verkoop als plaatsing van uw kachels in Deventer. Laat uw dromen werkelijkheid worden met Wichink Kruit.

Soorten kachels in Deventer van Wichink en Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij echte specialisten in ons vak. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk en het hanteren van eerlijke prijzen. Kom onze uitgebreide assortiment kachels aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen. Wij bieden onder andere:

  • Gaskachels;
  • Pelletkachels;
  • Elektrische haarden;
  • Houtkachels;
  • Gebruikte kachels.


Wist u dat Wichink Kruit meer doet? Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals reparatiewerkzaamheden, renovatie, onderhoudsbeurten, demonteren en betonboren. Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in de kachels in Deventer van Wichink Kruit? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen. Deze is volledig vrijblijvend! Wilt u advies op maat of tips van onze vakbekwame medewerkers? Neem dan contact met ons op. Wij maken de keuze voor een geschikte kachel voor u gemakkelijker.

Contact Opnemen