Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kachels in Deventer

Bent u op zoek naar kachels in Deventer? Tijdens de koude en gure winterdagen wilt u het binnen graag zo warm en gezellig mogelijk maken. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit helpt u hier bij! Wij zijn u graag van dienst met ons uitgebreide assortiment kachels in Deventer. Bij ons kunt u terecht voor zowel verkoop als plaatsing van uw kachels in Deventer. Laat uw dromen werkelijkheid worden met Wichink Kruit.
 
U kunt bij ons een kachel kopen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van de kachel. Dit doen wij dusdanig netjes, dat u er zelf geen omkijken naar hebt. Het eindresultaat is verbluffend en u kunt er optimaal van genieten.
 

Houtkachel in Deventer kopen bij Wichink Kruit

 • Grote en ruim opgezette showroom;
 • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
 • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
 • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
 • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
 • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.

 
Neem direct contact met ons op als u een houtkachel in Deventer wilt kopen. U kunt het aanbod aan kachels op de website bekijken maar u kunt uiteraard ook een bezoek aan onze showroom brengen.

Contact Opnemen
Soorten haarden in Deventer van Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij echte specialisten in ons vak. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk en het hanteren van eerlijke prijzen. Kom onze uitgebreide assortiment kachels aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen. Wij bieden onder andere:

 • Gaskachels;
 • Pelletkachels;
 • Elektrische haarden;
 • Houtkachels;
 • Gebruikte kachels.

 

Installatie en onderhoud

Wist u dat Wichink Kruit meer doet? Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals reparatiewerkzaamheden, renovatie, onderhoudsbeurten, demonteren en betonboren. Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen doen! Wij kunnen de kachel die u bij ons aanschaft, dus ook bij u monteren. U hoeft geen ander bedrijf hier voor in te schakelen. Wij nemen u alles uit handen.
 
Ook het onderhoud en eventuele reparatiewerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Wij hebben gespecialiseerde monteurs in dienst die voor u klaar staan. Het is onze missie om u jarenlang van uw haard te laten genieten. Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben met kachels, de installatie en het onderhoud hiervan, zit u bij ons absoluut goed als het gaat om vakwerk.
 

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in de kachels in Deventer van Wichink Kruit? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen. Deze is volledig vrijblijvend! Wilt u advies op maat of tips van onze vakbekwame medewerkers? Neem dan contact met ons op. Wij maken de keuze voor een geschikte kachel voor u gemakkelijker.
 
Bekijk op onze website alle kachels die wij op dit moment op voorraad hebben. Wij bieden kachels en gashaarden van diverse merken aan. Wilt u de haarden in het echt bekijken? In onze showroom hebben wij meer dan 65 brandend opgestelde inbouwhaarden staan. Tevens hebben wij minstens 350 vrijstaande kachels en haarden die u in onze showroom kunt bekijken.

Contact Opnemen

Wat voor kachels verkoopt Wichink Kruit?

Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u aan het juiste adres voor gaskachels, pelletkachels, elektrische haarden, houtkachels en gebruikte kachels. U kunt bij ons kachels van diverse merken kopen.

Kan ik de kachels in Deventer vooraf bekijken?

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit heeft een zeer uitgebreide showroom in Zutphen. Hier kunt u 65 brandend opgestelde inbouwhaarden en minstens 350 vrijstaande kachels en haarden bekijken. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag meer advies over de diverse haarden.

Kan ik een kachel in Deventer laten installeren?

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, installeren en onderhouden van kachels in Deventer en omstreken. U hoeft bij ons geen andere bedrijven in te schakelen, bij ons krijgt u een totaalpakket. Ook ombouwen kunnen door ons gemaakt worden.