Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

De mooiste kachels van Apeldoorn

Droomt u ook van een fijne kachel in uw woonkamer? Dan bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 30 jaar totaaloplossingen op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van kachels in regio Apeldoorn, zodat u er snel van kunt genieten. Naast warmte tijdens gure winterdagen, brengt een kachel ook een gezellige sfeer met zich mee. Laat u verrassen door Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit!

Uitgebreid assortiment kachels in Apeldoorn

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan kachels. Of u nu een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, of gebruikte kachel zoekt; wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor ieder een gewenst exemplaar tussen zit. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen. Onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van tips en adviezen, zodat de keuze voor een geschikte kachel gemakkelijker wordt.

Werkwijze van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals:

  • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
  • Technische werkzaamheden;
  • Betonboren voor rookkanalen;
  • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
  • Reparatiewerkzaamheden;
  • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
  • Stukadoren.

Offerte aanvragen of langskomen in onze showroom

Laat uw dromen uitkomen en kies voor één van de vele kachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen met onze specialisten is natuurlijk ook mogelijk. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachels in Apeldoorn!

Contact Opnemen