Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kachels in Apeldoorn kopen

Wilt u een houtkachel in Apeldoorn aanschaffen? Dan bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 30 jaar totaaloplossingen op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als de plaatsing van kachels in Apeldoorn en omgeving.

Een houtkachel kan zeer fijn zijn in de woonkamer. Naast warmte tijdens gure winterdagen, brengt een kachel ook een gezellige sfeer met zich mee. Wij zorgen ervoor dat u zeer snel kunt genieten van uw nieuwe houtkachel. Wij zijn al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van alle soorten kachels. Daarnaast hebben wij in Zutphen een showroom van 1500m2 met een ongekende keuze aan kachels.
 

Houtkachels van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

 • Grote en ruim opgezette showroom;
 • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
 • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
 • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
 • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
 • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.


Wilt u een houtkachel in Apeldoorn bij ons aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zutphen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Contact Opnemen

Uitgebreid assortiment aan kachels in Apeldoorn

Wij bieden een ruim assortiment aan kachels. U kunt bij ons terecht voor een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, gaskachel, CV haard of gebruikte kachel. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat er een gewenst exemplaar voor u tussen zit. Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u altijd van goede tips en adviezen. Zo wordt de keuze voor een geschikte kachel makkelijker. U kunt ook een gehele schouw bij ons aanschaffen.
 

Onze werkwijze bij de kachelinstallatie

Als erkend gas- en watertechnisch installateur nemen wij graag de complete installatie van u over. Hierdoor weet u zeker dat de installatie op de juiste manier gebeurd. Wij verzorgen, naast het plaatsen, graag ook alle bijkomende werkzaamheden voor u. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
 • Technische werkzaamheden;
 • Betonboren voor rookkanalen;
 • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
 • Reparatiewerkzaamheden;
 • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
 • Stukadoren.
 

Afwerking van de kachel

Ook de afwerking van de kachel kunnen wij voor u doen. Hierbij kunt u denken aan het maken en plaatsen van stalen houtnissen, schoorsteenkappen en complete meubels. Dit maken wij allemaal zelf in onze hout- en metaalwerkplaatsen. Zo kunnen wij u een complete service leveren en hoeft u niet naar diverse bedrijven om hetzelfde resultaat te behalen.
 

Kom langs in onze showroom

Laat uw dromen uitkomen en kies voor één van de vele kachels die wij aanbieden. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan langs in onze showroom in Zutphen. Hier hebben wij meer dan 65 brandend opgestelde inbouwhaarden, met en zonder schouw. Tevens hebben we 350 vrijstaande kachels en haarden opgesteld, waarvan merendeel brandend te zien is. Kijk op onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor een offerte of wanneer u nog vragen hebt. Dit doet u door te bellen naar 0575 – 517 999 of stuur een e-mail naar info@kachelswk.nl. Met een van onze totaaloplossingen heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw houtkachels in Apeldoorn, Zutphen en Deventer.

Contact Opnemen

Welke kachels kan ik bij Wichink Kruit kopen?

Wij zijn een kachelspeciaalzaak en verkopen allerlei soorten kachels. Hierbij kunt u denken aan gaskachels, pelletkachels, elektrische haarden, houtkachels en gebruikte kachels. Wij bieden diverse merken kachels aan.

Waar kan ik kachels in Apeldoorn kopen?

Voor kachels in Apeldoorn bent u aan het juiste adres bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij hebben een grote showroom in Zutphen waar u zeer veel modellen kunt bekijken. Hier staan onder andere 65 brandend opgestelde inbouwhaarden en minstens 350 vrijstaande kachels en haarden. Tevens geven wij u hier graag advies.

Kan ik een kachel in Apeldoorn laten installeren?

Wij hebben een eigen hout- en metaalwerkplaats. Hier kunnen wij u de complete service bieden zoals u dat van ons gewend bent. Het maken en plaatsen van stalen houtnissen, schoorsteenkappen en complete meubels is voor ons geen probleem. Voor de installatie van uw kachel zijn wij erkend gas- en water technisch installateur.