Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Houtkachel in Zwolle aanschaffen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Zwolle? Dan moet u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit zijn. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist als het gaat om diverse soorten kachels in Zwolle. Naast de aankoop van een houtkachel, kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van de kachel in Zwolle en omgeving.
 
Er zitten diverse voordelen aan een houtkachel. Zo geeft deze veel warmte tijdens koude winterdagen, maar het brengt ook veel gezelligheid in de kamer. Bij ons kunt u zeer snel genieten van uw nieuwe kachel. Kom eens langs bij onze showroom in Zutphen, waar wij meer dan 1500m2 hebben gevuld met diverse kachels, waarvan een groot deel ook brandend te zien is.
 

Houtkachel in Zwolle kopen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

 • Grote en ruim opgezette showroom;
 • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
 • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
 • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
 • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
 • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.
 
Neem direct contact met ons op als u een kachel in Zwolle aan wilt schaffen. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze uitgebreide showroom in Zutphen. Wij denken graag met u mee!
  Contact OpnemenKachelinstallatie en afwerking

Wij kunnen gerust de gehele installatie van de kachel voor u doen. Hiervoor zijn wij erkend gas- en watertechnisch installateur. Ook de afwerking kunnen wij voor u doen. In onze hout- en metaalwerkplaatsen kunnen wij diverse stalen houtnissen, schoorsteenkappen en complete meubels voor u maken. Verder kunt u bij ons terecht voor de volgende zaken omtrent de werkzaamheden rondom een kachel:
 • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
 • Technische werkzaamheden;
 • Betonboren voor rookkanalen;
 • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
 • Reparatiewerkzaamheden;
 • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
 • Stukadoren.
 

Diverse kachels in Zwolle

Het maakt voor ons niet uit wat voor kachel in Zwolle u wilt kopen. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan kachels aan. Bent u op zoek naar een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, gaskachel of CV haard? Dan moet u absoluut bij ons zijn. Wij hebben tevens een ruim assortiment aan tweedehands kachels. Er zit altijd een gewenst exemplaar bij voor u. Komt u niet uit Zwolle, maar uit Deventer, Enschede of Apeldoorn? Ook dan kunt u een kachel bij ons aanschaffen.
 

Bezoek onze showroom

Wilt u een houtkachel in Zwolle aanschaffen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Hier hebben wij meer dan 65 brandend opgestelde inbouwhaarden staan en meer dan 350 vrijstaande kachels en haarden waarvan merendeel ook brandend te zien is. U kunt kiezen uit kachels met of zonder schouw. Op onze contactpagina vindt u de actuele openingstijden.
 
Hebt u vragen omtrent onze kachels, diensten of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0575 – 517 999 of stuur een e-mail naar info@kachelswk.nl. Contact Opnemen