Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kachels in Enschede

Nieuwe kachel in Enschede gezocht? Voor echte warmte en sfeer in uw huis moet u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit zijn. Wij hebben veel kachels in ons assortiment. Met onze totaaloplossing op het gebied van kachels, helpen wij u ongetwijfeld aan ene warm en sfeervol huis.
 
Ons specialistische team zorgt voor de complete plaatsing en afwerking van uw kachel. U hebt hier dus geen omkijken naar en het eindresultaat wordt verbluffend. Door onze service kunt u razendsnel van uw nieuwe kachels in Enschede genieten.
 

Kachels in Enschede van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

  • Grote en ruim opgezette showroom;
  • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
  • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
  • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
  • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
  • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.

 
Neem direct contact met ons op voor een kachel in Enschede. U kunt ons aanbod aan kachels tevens op onze website vinden. U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag van advies voorzien.

Contact Opnemen

Uitgebreid assortiment aan kachels

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kachels. Dit zijn onder ander houtkachels, pelletkachels, gaskachels, CV haarden en elektrische haarden. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels en de showroommodellen voor lagere prijzen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor schouwen, rookkanalen en accessoires.
 

Het installeren van de kachel

Buiten dat u bij ons de kachel kunt aanschaffen, leveren wij een totaaloplossing op het gebied van kachels. Wij zijn een erkend gas- en water technisch installateur. Daardoor kunnen wij alle soorten kachels voor u installeren en eventueel op het CV netwerk aansluiten. De installatie is inclusief de aanleg of renovatie van het rookkanaal.
 
Verder kunnen wij ook de onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Onze bekwamen monteurs zorgen er met plezier voor dat u jarenlang kunt genieten van onze kachels in Enschede. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kachels en installatie. U weet dus zeker dat u bij ons goed zit op het gebied van maatwerk en eerlijke prijzen.
 

Kachels plaatsen en afwerken

Wij kunnen de gehele afwerking van de kachel bij de plaatsing regelen. Naast een grote showroom, hebben wij ook een houtwerkplaats en een metaalwerkplaats. Hier kunnen wij alle benodigdheden voor uw kachel zelf maken. Op deze manier kunnen wij een complete service bieden en hoeft u niet naar diverse bedrijven voor de aanschaf en installatie van uw nieuwe kachel.
 

Kom langs in de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Zutphen. Hier hebben wij meer dan 65 brandend opgestelde inbouwhaarden staan, met en zonder schouw. Verder hebben wij nog minstens 350 vrijstaande kachels en haarden in onze showroom. Onze specialisten geven u in onze showroom graag advies over de diverse haarden. Op deze manier kunt u een gedegen beslissing maken over de kachel die het best bij uw woning past.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies voor meer sfeer in huis met kachels in Enschede. Heeft u al een mooie kachel gevonden op onze website? Dan kunt u hier gelijk een vrijblijvende offerte voor aanvragen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen. Onze professionals geven u graag gedegen advies over de diverse kachels. Zij denken met u mee over de kachel die het beste bij uw situatie past. Woont u in de omgeving van Zutphen, Apeldoorn of Deventer? Dan bent u bij ons ook van harte welkom voor een nieuwe kachel.
 

Contact Opnemen