Showroom

Wij ontvangen u graag in onze showroom voor inspiratie en advies tijdens onze openingstijden. Neem foto’s van uw huidige situatie / de plek waar u een kachel wenst mee zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Ook foto’s van de buitenkant of een bouwtekening helpen ons enorm om u van het juiste advies te kunnen voorzien.

Om u alvast een indruk te geven van onze enorme showroom van circa 1500m² vloeroppervlak kunt u hieronder enkele foto’s bekijken. In onze showroom staan ruim 50 inbouwhaarden brandend opgesteld in allerlei verschillende opstelling. Ook staan er ruim 300 vrijstaande haarden in zowel hout-, gas-, of pellets gestookte kachels en elektrische haarden. Daarnaast staan er circa 15 cv-gestookte houthaarden/ketels opgesteld in combinatie met buffervaten en boilers. Hiervan staat het merendeel brandend in de showroom.

Op de begane grond van onze showroom staan o.a. de inbouwhaarden, schouwen en speksteenhaarden. Op de eerste verdieping staan vrijstaande haarden, inzethaarden, design haarden, elektrische opstellingen en 2e hands modellen. De eerste verdieping is zowel via een trap als een personenlift bereikbaar.