Maatwerk

Vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!

In onze uitgebreide metaalwerkplaats kunnen wij voor u alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Deze werkzaamheden lopen uitéén in het vervangen van glas en koord in uw kacheldeur tot complete schoorsteenconstructies. Hiervoor hebben wij een uitgebreid machinepark tot onze beschikking waarmee wij staal kunnen knippen, zetten, walsen, boren tot ø400mm en lassen.

Ook maken wij alle soorten stalen vloerplaten, kachellijsten op maat, nisbusplaten en dergelijke. Verder maken wij speciale dakconstructies voor woningen waar rechtstreeks tegen het dak aan wordt gekeken om hier het dubbelwandige rookkanaal in op te vangen. Uiteraard spuiten wij dit alles in de gewenste kleur.

Naast onze metaalwerkplaats hebben wij een aparte hout werkplaats waar wij diverse meubels maken waaronder plateaus van b.v. MDF al dan niet met of zonder lades of klepdeuren. Ook hiervoor hebben wij een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. Uiteraard kunnen deze machines onder verstekzagen waardoor de hoeken perfect afgewerkt zijn. Deze plateau’s kunnen wij spuiten met krasvaste meubellak in ieder gewenste kleur.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw specifieke wensen, hieronder ziet u enkele voorbeelden van gerealiseerde maatwerk projecten door ons.