Amantii

Verschillende soorten brandstoffen voor de haard.

Meer informatie over Amantii

De elektrische haarden van Amantii zijn het resultaat van bijna vier decennia lang ervaring in de openhaard- en verwarmingsindustrie. Amantii heeft zich bewezen in Europa, Canada en Amerika en staat aan de top van de elektrische haarden.

De elektrische haarden van Amantii zijn uiterst geschikt voor situaties waarbij het niet mogelijk is een hout- of gashaard te installeren en voor nieuwbouw of renovatie. Elektrische haarden komen steeds meer voor in huizen en worden gezien als een designelement. Amantii biedt met hun strakke, eigentijdse ontwerp en innovatieve kenmerken, zoals designafwerking of sfeervolle achtergrondverlichting, onbeperkte creativiteit en veelzijdigheid. De haarden zijn snel en eenvoudig te installeren en bieden veel ontwerpopties.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Amantii: amantii.com

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u wellicht aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.