British Fires

Innovatieve elektrische haarden die iets betekenen voor jou en je interieur.

Meer informatie over British Fires

De elektrische haarden van British Fires zijn innovatieve haarden die iets betekenen voor jou en je interieur. De haarden hebben een strak design en bevatten vooruitstrevende technieken. De door British Fires ontworpen LED vlamtechnologie in de New Forest haard is de winnaar van de Vesta Award Art of Fire 2020.

Techniek is een belangrijk kenmerk bij British Fires. Zo hebben zij de unieke, gepatenteerde Air Curtain Technologie ontwikkeld. Dit is een proces waarbij koelere lucht naar binnen circuleert en verwarmde lucht terug de kamer wordt verspreid door het dubbele uitlaatsysteem. Dit verwarmingselement is onzichtbaar en volledig kaderloos.

Echte houtstammen

De Deluxe real logs bestaan uit echte stammen uit de natuur. Zorgvuldig worden houtblokken, takken en twijgen van verschillende groottes geselecteerd om een natuurlijke uitstraling te creëren. De set wordt op een bosbodem bestaande uit twijgen, schors en houtresten geplaatst en er wordt een harsmengsel toegevoegd. Dit wordt uitgehard in een oven om de houtstammen permanent te fixeren. Elke houtstam wordt met de hand verkoold en geschroeid waardoor de houtstammen echt tot leven komen en de uitstraling van een echt houtblokkenvuur krijgen.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van British Fires: easyhaarden.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.