Trimline Fires

Chic en modern met hoogstaande technologie en het kloppende hart van menig huis, dat zijn de haarden van Trimline Fires.

Meer informatie over Trimline Fires

In 1974 waren er twee handelsgenoten met een droom. Er werd een gehele inventaris opgekocht van een oude ijzergieterij uit Gaanderen door de één en de ander was gastechnicus met veel kennis. Zodoende is thermoCet ontstaan en werden er gashaarden geproduceerd. Door de oliecrisis in de jaren 80 werden gashaarden vervangen door fraai uitziende houtkachels, een ommekeer. Dit betekende de intrede van thermoCet in Engeland, Spanje, de VS, Frankrijk en Duitsland. Langzaam groeide de vraag naar bedieningsgemak, efficiëntie en comfort, waardoor gas weer in opmars kwam. Technologieën werden ontwikkeld en braken door, evenals het ontstaan van verscheidene keurmerken.

Om een nog grotere markt te bereiken ontstond de samenvoeging met Helex BV. Ook begon de export naar Slowakije, Ierland, Noorwegen en Portugal. De innovaties van de haarden stonden niet stil, designs werden flink uitgebreid en de bediening verbeterd. Zo bleek de Trimline series ongenadig populair en evolueerde daar voorzichtig Trimline Fires uit voort. Sinds 2019 is Trimline Fires officieel een eigen merk.

Het hele proces van een haard heeft Trimline Fires zelf in handen, tot in de puntjes. Zo beschikt Trimline Fires over hun eigen research & development afdeling, compleet met testcentrum op het hoofdkantoor in Woudenberg. De complete productie gebeurd hier dan ook.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Trimline Fires: www.trimlinefires.com/nl/

Strakke vrijstaande gaskachels

De vrijstaande gaskachels van Trimline Fires zijn eenvoudig te installeren en overal in huis te plaatsen. Wat uw interieurstijl ook is, er is altijd een bijpassende kachel met een uniek design. Ook wanneer de kachel niet brandt blijft het een mooi aanzicht, dankzij het moderne en strakke design.

Trimline Fires heeft een goed oog voor detail; de combinatie van burning blocks en de LED burner bieden een prachtig vuurbeeld die af te stellen is in de stijl die u het mooist vind. De speciaal ontwikkelde gloeiwol laat de kachel schitteren en dankzij het optionele ontspiegelde glas kijkt u dwars door de kachel heen.

Voeg met slechts één druk op de knop sfeer en warmte toe aan uw interieur.

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.