Accessoires

Alles voor het onderhoud van de haard.

Meer informatie over accessoires

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan verschillende onderhoudsproducten en accessoires voor de kachel. Denk hierbij aan haardstellen, gereedschap, houtbakken, houtopslag etc.

De onderhoudsproducten helpen mee voor een lange levensduur van de kachel. Zo kan de kachel er bijvoorbeeld weer als nieuw uitzien door het aanbrengen van kachelpoets of door gebruik van een spuitbus. Dit maakt een dof geworden kachel weer zwart. De ruit van de kachel is goed te reinigen met ruitenreiniger, dit verwijdert alle aanslag op de kachelruit waardoor er weer mooi zicht op het vuur is.

Kachelgereedschap is een belangrijk onderdeel bij het veilig aansteken van de kachel. Maar de veiligheid is niet het enige voordeel, een mooi haardstel maakt de kachel compleet en ziet er stijlvol uit. Naast stijlvolle houtbakken voor houtopslag heeft Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit ook kachelventilatoren. Deze speciaal ontwikkelde ventilatoren zorgen voor een betere verdeling van de warme lucht van de kachel.

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u wellicht aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.