Altech pelletkachels brandend in de showroom!

Altech staat bekend om zijn houtgestookte speksteenkachels en heeft nu een totaal nieuw concept pelletkachels op de markt gebracht. Deze pelletkachels weken namelijk op natuurlijke trek waardoor er geen elektronische onderdelen benodigd zijn. Door een unieke brander welke gevuld wordt met pellets en is voorzien van een pimaire en secundaire beluchting worden de gassen die uit de pellets komen boven in de bak verbrand waardoor een prachtig vlammenspel ontstaat met rendementen tot wel 94%!

De brander vult u met een goede kwaliteit pellets en steekt u eenvoudig aan door het inleggen van 2 aanmaakblokjes. Hierop zal de kachel tot circa 3 uur op een vulling branden. De brander is in verschillende vermogens beschikbaar.

Daarnaast zijn er 2 type kachels leverbaar in verschillende uitvoeringen bestaande uit de Torus en Ecosy. Deze kunnen met of zonder zijruiten worden geleverd en in naturel of zwart gespoten uitvoering speksteen. Door de massa van de speksteenkachels variërend tussen de 250 en 360 kilo blijven de kachels zeer lang een aangename stralingswarmte afgeven aan de ruimte nadat de kachel uit is gegaan.

Kom dit unieke concept nu brandend bij ons in de showroom bekijken.