Brandend in de showroom: SlimFocus designhaard

Van ons Franse designmerk Focus hebben wij de nieuwe SlimFocus brandend in onze showroom opgehangen. Deze door Dominique Imbert ontworpen houtgestookte haard heeft slechts een diameter van 32,4 cm en kan op vele verschillende manieren geleverd worden. Denk hierbij aan een staande versie van vloer tot plafond, een hangende versie en optioneel een draaibare versie zoals in onze showroom. De SlimFocus is ook als gesloten gashaard leverbaar, echter komt deze dan altijd op de grond te staan.

Deze zeer elegante smalle haard kenmerkt zich door zijn uitstekende verbranding met schone ruit en een uitmuntend vuurzicht. De haard wordt geleverd zonder overbodige details en standaard afgewerkt met een mat zwarte lak. De haard wordt op maat gebouwd afhankelijk van uw plafondhoogte of schuine dak.

Heeft u een mechanisch geventileerde woning dan is er de mogelijkheid om een balance flue uitvoering te nemen. U krijgt dan van Poujoulat een dubbelwandige pijp met een extra buitenmantel om de zuurstof vanaf het dak aan te voeren naar de kachel.

Kom deze unieke designhaard nu in onze showroom bekijken of bekijk een van de 6 andere Focus haarden welke wij in onze showroom hebben.