Design haarden volledig naar uw wens

Droomt u van prachtige design haarden? Laat uw dromen werkelijkheid worden met Wichink Kruit. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van design haarden. Onze design haarden zijn afkomstig van diverse gerenommeerde dealers, zoals Focus Creation, Stûv, Leenders en Hase. Tijdens de koude en gure winterdagen wilt u het binnen graag zo warm en gezellig mogelijk maken. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit helpt u hier bij!

Wichink Kruit: design haarden en meer

Wichink Kruit is uw specialist in design haarden en kachels. Wij bieden al meer dan 40 jaar totaaloplossingen, wat maakt dat u bij ons terecht kunt voor zowel de verkoop als plaatsing van kachels. Naast prachtige design haarden, bieden wij ook andere soorten kachels, zoals:

  • Gaskachels;
  • Schouwen;
  • Elektrische haarden;
  • Tuinhaarden;
  • Houtkachels;
  • Gebruikte kachels.

Wilt u onze prachtige design haarden of kachels in het echt en brandend aanschouwen? Kom dan langs in onze showroom in Zutphen.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wichink Kruit is méér dan kachels alleen. Wij deinzen niet achteruit voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze design haarden. Daarom voeren wij ook graag de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden uit. Meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw dromen worden werkelijkheid met Wichink Kruit!