Wilt u warmte en sfeer in uw huis creëren? Dan bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Met onze totaaloplossingen op het gebied van kachels, zijn wij ook u graag van dienst. Ons gespecialiseerde team verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u; zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw gaskachel in Deventer. Uw dromen worden werkelijkheid met Wichink Kruit!

Wichink Kruit voor al uw gaskachels in Deventer

Wie zijn wij? Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals onderhoudsbeurten, betonboren, reparatiewerkzaamheden, stukadoren, demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden en technische werkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!

De voordelen van een gaskachel

Een gaskachel van Wichink Kruit geeft uw huiskamer een warme, gezellige uitstraling. Daarnaast is gas een relatief schone en milieubewuste brandstof. Andere voordelen van een gaskachel:

  • Relatief weinig onderhoud;
  • Geen voorraad hout nodig;
  • Veilig en erg gebruiksvriendelijk;
  • Schoon (geen rook, geur of stof);
  • Realistische sfeer;
  • Geen rookkanaal nodig.

Bent u toch niet zo gecharmeerd van gaskachels? Bij Wichink Kruit kunt u ook terecht voor houtkachels, elektrische haarden, pelletkachels en gebruikte kachels. De keuze is reuze!

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Wichink Kruit

Wilt u ook genieten van bovenstaande voordelen? Kies dan voor een gaskachel in Deventer van Wichink Kruit. Met meer dan 40 jaar ervaring in zowel de verkoop als plaatsing van kachels, mogen wij onszelf met recht specialisten noemen. Kom onze kachels aanschouwen in onze showroom in Zutphen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie of advies van onze vakmensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.