Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Gaskachels in Apeldoorn

Gaskachels zijn immens populair in Nederland, en dat is niet zo gek! Deze kachels geven een realistische sfeer, zijn relatief milieubewust én veilig in gebruik. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u aan het juiste adres voor de mooiste gaskachels van Apeldoorn. Wij zijn uw specialist; ons team verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u! Kom eens langs in onze showroom in Zutphen en ontdek wat Wichink Kruit voor u kan betekenen.

Waarom kiezen voor een gaskachel in Apeldoorn?

Zoals gezegd brengt een gaskachel vele voordelen met zich mee. Met name de gebruiksvriendelijkheid wordt vaak als een ideaal ervaren; met een enkele druk op de knop staat uw gaskachel aan of uit. Een ander groot voordeel is het feit dat u voor een gaskachel geen voorraad hout én geen rookkanaal nodig heeft. Tot slot vereist een gaskachel weinig onderhoud. Geeft u de voorkeur aan een ander soort kachel? Bij Wichink Kruit kunt u ook terecht voor elektrische haarden, houtkachels, pelletkachels en gebruikte kachels. Voor ieder wat wils!

Over Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij echte specialisten in ons vak. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Vakbekwame monteurs;
  • Totaaloplossingen;
  • Maatwerk;
  • Eerlijke prijzen;
  • Uitstekende nazorg.


Offerte aanvragen

Wichink Kruit is méér dan kachels alleen. Wij deinzen niet achteruit voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze gaskachels in Apeldoorn. Daarom voeren wij ook graag de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden uit. Meer informatie? Neem contact met ons op! U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw dromen worden werkelijkheid met Wichink Kruit!

Contact Opnemen