Gebruikte kachel kopen

Wilt u uw huis voorzien van een gezellige en warme sfeer maar niet de hoofdprijs betalen? Kies er dan voor om een gebruikte kachel te kopen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van kachels en haarden. Met ons uitgebreide assortiment gebruikte kachels bieden wij ook voor u een geschikt exemplaar.

Uitgebreid assortiment gebruikte kachels om te kopen

Wichink Kruit is uw specialist in gebruikte haarden en kachels. Wij bieden al meer dan 40 jaar totaaloplossingen, wat maakt dat u bij ons terecht kunt voor zowel de verkoop als plaatsing van kachels. Wij bieden diverse soorten gebruikte kachels aan, onder andere:

  • Houtkachels;
  • Schouwen;
  • Elektrische haarden;
  • Gevelkachels;
  • Gaskachels.

Wichink Kruit voor al uw gaskachels in Deventer

Wie zijn wij? Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals reparatiewerkzaamheden, stukadoren, onderhoudsbeurten, betonboren en technische werkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!

Ja, ik wil een offerte aanvragen

Wichink Kruit geeft gebruikte kachels een tweede leven. Daarbij garanderen wij u een goede kwaliteit, tegen een zacht prijsje. Wilt u een gebruikte kachel kopen? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kachels eerst in het echt te aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen. Proef de sfeer bij Wichink Kruit.