Droomt u ook van een fijne houtkachel in bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer? Dan bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 40 jaar totaaloplossingen op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van kachels, zodat u direct kunt genieten van uw houtkachel in Gelderland. Naast warmte tijdens gure winterdagen, brengt een houtkachel ook een gezellige sfeer met zich mee. Laat u verrassen door Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit!

Totaaloplossingen voor uw houtkachel in Gelderland

Als erkend gas- en watertechnisch installateur biedt Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit totaaloplossingen. Wij verzorgen graag de complete en juiste installatie van uw houtkachel in Gelderland. En dat is inclusief aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs deinzen niet terug voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze houtkachels. Met meer dan 40 jaar ervaring garanderen wij maatwerk en eerlijke prijzen.

Uitgebreid assortiment kachels

Bent u niet zo gecharmeerd van een houtkachel? Geen probleem! Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vindt ook vele andere soorten kachels, zoals pelletkachels, gaskachels en elektrische haarden. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels of onze showroommodellen voor een zacht prijsje. Kom gerust eens langs in onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bewonderen, vele zelfs brandend. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat!

Ja, ik wil een houtkachel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Wilt u ook meer sfeer en warmte creëren in uw huis? Kies dan voor één van de vele houtkachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen met onze specialisten is natuurlijk ook mogelijk. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw houtkachel in Gelderland!