Bent u op zoek naar meer warmte in uw woning en bent u tegelijk op zoek naar extra sfeer en een unieke uitstraling? Heeft u dan weleens gedacht aan een houtkachel? Een houtkachel geeft namelijk een unieke sfeer aan ieder interieur en geeft daarbij genoeg warmte af om er ’s winters heerlijk comfortabel bij te zitten. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is dan ook uw partner voor iedere houtkachel in Nijmegen. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring met houtkachels en verzorgen daarbij ook de complete installatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer dan 40 jaar ervaring met houtkachels in Nijmegen

Wij zorgen al ruim 40 jaar voor de totale installatie van houtkachels in Nijmegen. Wij verzorgen de perfecte installatie zodat u er ’s winters comfortabel en warm bij kunt zitten, in de unieke sfeer van een houtkachel. Wij zijn dé specialist en u kunt voor ons kiezen omdat wij:

  • Maatwerk leveren
  • Gaan voor uitstekende nazorg
  • Vakbekwame monteurs in dienst hebben
  • Totaaloplossingen bieden
  • De beste kwaliteit leveren

Wilt u dus ook kiezen voor een houtkachel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten!

Houtkachels en nog veel meer

Wel warmte en sfeer maar liever geen houtkachel? Dat is bij ons ook geen enkel probleem. Bij ons vindt u namelijk nog veel meer andere soorten kachels, zoals gaskachels, elektrische haarden en pellet kachels.. Kom dus gerust eens langs in onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bewonderen, vele zelfs brandend. Daarnaast kunt u ook voor een van onze showroommodellen kiezen met een speciale showroomaanbieding. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat!

Ook een houtkachel?

Wilt u ook graag warmte en een unieke sfeer? Kies dan voor een houtkachel in Nijmegen van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze specialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan. Of kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk al onze oplossingen direct!