Kachel in Almelo

Wilt u sfeer én warmte in uw huis krijgen? Daar kunnen wij, van Kachelspeciaalzaak BV, voor zorgen. Met onze totaaloplossingen op het gebied van kachels, helpen wij u wellicht aan een warm en sfeervol huis. Het specialistische team van Kachelspeciaalzaak BV verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u. Zo kunt u zo snel als u wilt al genieten van uw kachel in Almelo.

Totaaloplossingen voor kachels in Almelo

Kachelspeciaalzaak BV biedt als erkend gas- en watertechnisch installateur totaaloplossingen. Dit betekent dat wij graag de complete en juiste installatie van uw kachel in Almelo verzorgen. Dit is inclusief aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs deinzen niet terug voor een flinke klus en willen er met alle plezier voor zorgen dat u jarenlang kunt genieten van de warmte en sfeer van onze kachels. Omdat we meer dan 40 jaar ervaring hebben, kunnen we maatwerk en eerlijke prijzen garanderen.

Uitgebreid assortiment aan kachels

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan kachels, zoals:

  • Houtkachels;
  • Palletkachels;
  • Gaskachels;
  • Elektrische haarden.

Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels en onze showroommodellen voor een mooie prijs. Kom gerust eens langs in onze vestiging in Zutphen. U kunt hier meer dan 300 vrijstaande kachels bekijken. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat.

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Dus voor meer sfeer en warmte in uw huis, kiest u voor een van de vele kachels van Kachelspeciaalzaak BV. Heeft u direct al een kachel op het oog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook eerst even langskomen bij onze vestiging in Zutphen. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak BV heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachel in Almelo.