Kachel in Lochem

Wilt u een kachel in uw huis in Lochem laten plaatsen? Er zijn dan verschillende soorten kachels waaruit u kunt kiezen. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vindt u de ideale kachel voor uw situatie. Past een klassieke houtkachel bij u, of is een warme pelletkachel een betere optie? Op onze website ziet u de kachels en merken die wij aanbieden, in onze ruim opgezette showroom kunt u de kachels met eigen ogen aanschouwen en deskundig advies inwinnen.

Kachel in Lochem kopen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Waarom een kachel in Lochem aanschaffen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit? De voordelen op een rij:

  • Grote en ruim opgezette showroom in Zutphen;
  • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
  • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
  • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
  • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
  • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv-installaties.

Uitgebreid assortiment aan kachels en accessoires

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kachels, een opsomming: houtkachels, pelletkachels, CV haarden, open haarden, gaskachels, elektrische haarden, tuinhaarden, design- en speksteenhaarden en bijpassende benodigdheden als rookkanalen, schouwen, aanmaakblokjes, ruitenreiniger en brandhout. Bekijk gerust al onze kachels en haarden op de website. Weet u al welke kachel in Lochem u wilt aanschaffen? Dan kunt u deze direct bestellen in onze webshop.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen. Hier staan ruim 400 kachels en haarden te branden. Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de perfecte kachel in Lochem die mooi aansluit op de rest van uw interieur. Bezoek onze showroom en aanschouw onze kachels!Contact opnemen

Houtkachel in Lochem

Misschien gaat u voorkeur uit naar een houtkachel in Lochem. De klassieke houtkachel is vandaag de dag populairder dan ooit. Dat komt onder meer dankzij zijn hoge rendement van liefst 75%. Bovendien is de houtkachel ook heel gezellig in de omgang: hij geeft warmte, laat het vuur knisperen en laat een aangename geur van hout achter. Houtkachels zijn er in vele soorten en maten. Welke houtkachel in Lochem kiest u?

Pelletkachel in Lochem

In een pelletkachel worden houtpellets verband. Aan het gebruik van een pelletkachel in Lochem hangen veel voordelen. Zo heeft u voordelige bijverwarming (en lagere energiekosten), is er geen schoorsteen of gasaansluiting nodig en de kachel is eenvoudig te installeren. We hebben meerdere soorten pelletkachels in ons assortiment, waaronder vrijstaande kachels, inbouw pelletkachels en industriële pelletkachels voor het bedrijfsleven.

Bezoek onze showroom in Zutphen

Met een kachel in de woonkamer wordt de sfeer een stuk gezelliger en behaaglijker. Ga ook een kachel in Lochem aanschaffen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Plan een bezoek aan onze showroom in Zutphen en vraag advies aan een van onze deskundige specialisten. Heeft u nu een vraag? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0575 – 517 999 of stuur een e-mail naar info@kachelswk.nl.

We verkopen ook kachels aan mensen in de plaatsen Apeldoorn en Zutphen.