Kachel in Nijmegen

Wilt u sfeer én warmte in uw huis krijgen? Kachelspeciaalzaak BV kan daar wel voor zorgen! Met de totaaloplossingen op het gebied van kachels, helpt zij u wellicht aan een warm en sfeervol huis. Ons specialistische team verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u. Zo kunt u als u wilt al direct genieten van uw kachel in Nijmegen.

Totaaloplossingen voor uw kachel in Nijmegen

Kachelspeciaalzaak BV is een erkend gas- en watertechnisch installateur en biedt u totaaloplossingen. Dit betekent dat wij met plezier de complete en juiste installatie van uw kachel in Nijmegen verzorgen. De installatie is dan inclusief de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en de onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs deinzen niet terug voor een flinke klus. Zij willen er dus met alle plezier voor zorgen dat u jarenlang kunt genieten van de warmte en sfeer van onze houtkachels in Nijmegen. Wij kunnen u, door onze jarenlange ervaring, maatwerk en eerlijke prijzen garanderen. Wat wilt u nou nog meer?

Uitgebreid assortiment aan kachels

Kachelspeciaalzaak BV heeft een enorm uitgebreid assortiment aan kachels. Wij hebben o.a.:

  • Palletkachels;
  • Gaskachels;
  • Houtkachels;
  • Elektrische haarden.

Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels en onze showroommodellen voor een mooie prijs.

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Dus voor meer sfeer en warmte in uw huis, kiest u voor een van de vele kachels van Kachelspeciaalzaak BV. Heeft u direct al een kachel op het oog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook eerst even langskomen bij onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bekijken. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak BV heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachel in Nijmegen.