Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Kachels in Hengelo

Wilt u sfeer én warmte in uw huis krijgen? Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit kan daar wel voor zorgen! Met de totaaloplossingen op het gebied van kachels, helpt deze specialist u wellicht aan een warm en sfeervol huis. Ons specialistische team verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u. Als u wilt kunt u daardoor al direct genieten van uw kachels in Hengelo.

Totaaloplossingen voor uw kachels in Hengelo

Kachelspeciaalzaak BV is een erkend gas- en watertechnisch installateur. Wij kunnen u daardoor totaaloplossingen bieden. Dit betekent dat wij met plezier de complete en juiste installatie van uw kachels in Hengelo willen verzorgen. Bij de totaaloplossingen is de installatie inclusief de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en inclusief de onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs deinzen niet terug voor een flinke klus: zij willen er met alle plezier voor zorgen dat u jarenlang kunt genieten van onze houtkachels in Hengelo. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring. Wij kunnen u daardoor maatwerk en eerlijke prijzen garanderen. Wat wilt u nou nog meer?

Uitgebreid assortiment aan kachels

Kachelspeciaalzaak BV heeft een enorm uitgebreid assortiment aan kachels. Wij hebben o.a.:

  • Houtkachels;
  • Palletkachels;
  • Gaskachels;
  • Elektrische haarden.

Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels en onze showroommodellen voor een mooie prijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dus voor meer sfeer en warmte in uw huis, kiest u voor een van de vele kachels van Kachelspeciaalzaak BV. Heeft u direct al een kachel op het oog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook eerst even langskomen bij onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bekijken. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak BV heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachels in Hengelo.

Contact Opnemen