Kachels in Hengelo

In de markt voor een kachel in Hengelo, bijvoorbeeld voor in uw slaapkamer, woonkamer of beide? Maak kennis met Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij bieden al meer dan 40 jaar totaaloplossingen op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing, zodat u direct kunt genieten van uw kachel in Hengelo. Naast warmte tijdens gure winterdagen, brengt een houtkachel ook een gezellige sfeer met zich mee. Laat u verrassen door Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit!

Uitgebreid assortiment kachels in Hengelo

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan kachels. Of u nu een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, of gebruikte haard zoekt; wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor iedereen gewenst exemplaar tussen zit. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen. Onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van tips en adviezen, zodat de keuze voor een geschikte kachel gemakkelijker wordt.

Klassieke houtkachels: extra gezelligheid en warmte

Er is weinig zo gezellig als een klassieke houtkachel. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vind je tal van houtkachels, van vrijstaande houtkachels tot hanghaarden en van inbouwhaarden tot houtkachels met kolen.

Gaskachels

Ook voor gaskachels kunt u bij ons terecht. In ons assortiment vindt u verscheidene soorten gaskachels, bijvoorbeeld om in de muur of schouw in te bouwen of een vrijstaand model voor in de woonkamer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gevelkachels en afvoerloze gaskachels – met name laatstgenoemde zijn ideaal omdat ze in principe over kunnen worden geplaatst!

CV haarden

Een CV haard is een haard die u aansluit op uw CV-installatie en waarmee u bespaart op de gaskosten. Dit type kachel vereist echter wel een ingewikkelde installatie – een installatie die onze monteurs maar al te graag op zich nemen.

Pelletkachels

Zoekt u een pelletkachel? Ook deze vindt u terug in ons aanbod. pelletkachels hebben meerdere voordelen van andere types, waaronder het feit dat ze zonder schoorsteen of gasaansluiting gebruikt kunnen worden. Wij bieden industriële, vrijstaande inbouw pelletkachels aan.

Elektrische haard voor uw woning in Hengelo?

Met een elektrische haard verbruikt u minder gas en bespaart u ongetwijfeld op uw energierekening. Ook voor dit type haard heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten, maten en modellen, waaronder inbouw elektrische haarden en hanghaarden.

Tuinhaarden

Tuinhaarden worden steeds populairder. Met een tuinhaard creëert u immers extra gezelligheid en warmte in de tuin – een plek die natuurlijk wel wat warmte kan gebruiken. Wij hebben meerdere gas- en houtkachels voor in de tuin aangeboden in ons aanbod.

Gebruikte kachels

Zoekt u een kachel in Hengelo maar is uw budget niet toereikend? Dan is een tweedehands haard mogelijk een goed idee. Bekijk ons aanbod van tweedehands kachels of bezoek onze showroom.

Totaaloplossingen voor uw houtkachel

Als erkend gas- en watertechnisch installateur biedt Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit totaaloplossingen. Wij verzorgen graag de complete en juiste installatie van uw houtkachel in Gelderland. En dat is inclusief aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden. Onze vakbekwame monteurs deinzen niet terug voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze houtkachels. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen wij maatwerk en eerlijke prijzen.

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Maatwerk mogelijk
  • Plaatsing in eigen beheer
  • Service en onderhoud

Kom langs of vraag direct een offerte aan

Wilt u ook meer sfeer en warmte creëren in uw huis? Kies dan voor één van de vele houtkachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen met onze specialisten is natuurlijk ook mogelijk. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachel in Hengelo!

Woont u ergens anders dan in Hengelo? Geen zorgen: wij leveren onze kachels in DeventerApeldoornZutphen en tal van andere plaatsen.