Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

De mooiste kachels in Zutphen

Wilt u meer warmte en sfeer creëren in uw woning? Dan is een kachel een uitstekende oplossing. Niets is zo fijn als op een herfstachtige dag bij de kachel zitten, met warme chocolademelk en een goed boek. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van kachels in omgeving Zutphen. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is uw totaalleverancier!

Werkwijze bij het verkoop en plaatsen van kachels in Zutphen

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals:

  • Technische werkzaamheden;
  • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
  • Reparatiewerkzaamheden;
  • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
  • Betonboren voor rookkanalen;
  • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
  • Stukadoren.

Uitgebreid assortiment kachels

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan kachels. Of u nu een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, of gebruikte kachel zoekt; wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor ieder een gewenst exemplaar tussen zit. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen. Onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van tips en adviezen, zodat de keuze voor een geschikte kachel gemakkelijker wordt.

Offerte aanvragen of langskomen in Zutphen

Laat uw dromen uitkomen en kies voor één van de vele kachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen met onze specialisten is natuurlijk ook mogelijk. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachels in Zutphen!

Contact Opnemen