Kalfire Gi, de nieuwe innovatieve gashaarden

Kalfire zet met de Kalfire Gi gashaarden lijn een nieuwe standaard in de gashaarden markt. De revolutionaire en innovatieve Gi-technologie draagt bij aan een beduidend verminderd gasverbruik, warmte-afgifte en een ongekende vuurbeleving. De door Kalfire ontwikkelde KalTelligence is de basis van de Gi-technologie. Dit unieke besturingssysteem maakt nieuwe, revolutionaire functies en een ongekend fijne aansturing van de haard mogelijk.

Alle Kalfire Gi haarden zijn geschikt voor aansluiting op propaangas, aardgas en bio-propaangas. Ook kunnen alle Kalfire gashaarden zonder problemen branden op een combinatie van waterstof en gas. Dit maakt de haarden toekomst bestendig, oftewel H2-ready.

Een unieke en duurzame beleving

ComfortPlus

Dankzij de ComfortPlus functie wordt het mogelijk zelf de gewenste eindtemperatuur te bepalen en de tijd die de haard er over mag doen om deze temperatuur te bereiken. De haard berekent zelf het optimale vuurbeeld. Er ontstaat een levendig en dynamisch vuurbeeld door de pulserende gastoevoer en de drie afzonderlijk aanstuurbare gasbranders. Elke brander genereert afwisselend meer en minder vlammen in een golfbeweging. De ComfortPlus functie is breed inzetbaar en een ideale oplossing voor het warmte-probleem bij passief of goed geïsoleerde woningen.

Realistisch vlambeeld

De Kalfire Gi gashaarden bieden een realistisch vlambeeld dankzij EmberGlow en de Natural Spark Generator 2. De keramische decoratie wordt verlicht door ledlampen waardoor een realistisch gloeibed ontstaat. EmberGlow zorgt voor een sfeervolle en zuinige verlichting, zelfs wanneer het vuur niet brandt. De Gi gashaarden zijn standaard uitgerust met EmberGlow.

De levensechte vonken worden gegenereerd door de Natural Spark Generator 2. De gewenste hoeveelheid vonken zijn naar wens in te stellen.

Duurzaam

De Comfort functie maakt het mogelijk tot wel 80% te besparen op gasverbruik en warmte-afgifte terwijl u blijft genieten van het dynamische vlammenspel. Deze functie onderscheidt zich van de bekende hoog/laag functie door middel van drie afzonderlijk aangestuurde gaskleppen. Net als bij de ComfortPlus functie zorgen de drie afzonderlijke branders voor een afwisselende golfbeweging.

Een en al gemak

De Kalfire Gi haarden zijn eenvoudig te bedienen via de gratis app voor Android en iOS en de ergonomische afstandsbediening. Door middel van de app zijn bepaalde functies naar eigen smaak te personaliseren. Deze samengestelde functies kunnen opgeslagen worden in een Mood waardoor het mogelijk is om eenvoudig te wisselen tussen de opgeslagen instellingen, oftewel Moods.

Direct achter het glas aan de voorzijde van de haard bevindt zich de KalSense ring. Deze gepatenteerde ring geeft directe feedback op handelingen door middel van kleur en ringverdeling. Hierdoor kan u zien wat de haard aan het doen is.

De Kalfire Gi gashaarden zijn beschikbaar als front-, hoek- en 3-zijdige modellen in diverse afmetingen.