Nieuw: Kalfire E-one 130 serie

Ruim een jaar geleden werd de Kalfire E-one geïntroduceerd. Deze duurzame elektrische designhaard bevat unieke en vernieuwende technieken waardoor een optimale sfeerbeleving in en rondom de haard wordt geboden. Inmiddels heeft Kalfire de E-one 130-serie aan het assortiment toegevoegd. Het minimalistische design met alle unieke en vernieuwende technieken zoals u gewend bent van de E-one nu in een nieuw model. Net als de Kalfire E-one 100F zijn de E-one 130 modellen uiterst geschikt voor inbouw in maatwerk interieurbouw.

Beleving, gemak en duurzaamheid

Geniet van een realistische sfeerbeleving in en rondom de haard. De zintuigen worden geprikkeld door de flikkering van het licht, de levensechte vonken, het gloeiende hout en kolen en het dynamische vlammenspel. De E-one 130 modellen bieden een prettige en natuurlijke warmteafgifte dankzij Atmos Heating. Atmos Heating zorgt voor een comfortabele, constante warme luchtstroom.

De E-one biedt een wereld aan mogelijkheden en vrijheid. Doordat er alleen stopcontact nodig is kan de haard overal probleemloos geplaatst worden. Dankzij de volledig elektrische werking is de E-one eenvoudig te onderhouden. De haard vereist geen jaarlijks onderhoud, de ruit hoeft niet schoongemaakt te worden en stoot geen asdeeltjes uit. De E-one is een veilige haard voor mens en dier met zero emission.

De ergonomische afstandsbediening maakt een gemakkelijke bediening van de E-one mogelijk. Ingestelde functies zijn direct zichtbaar in de haard dankzij de Live-Feedback. Het is mogelijk een uniek en persoonlijk vlambeeld die past bij ieders persoonlijke smaak in te stellen. De vlamhoogte, kleur, vlamdynamiek, intensiteit van het gloeibed en het omgevingslicht kunnen naar wens aangepast worden. Dankzij Kalfire Sound geniet u van het geluid van knisperend vuur. Kies voor knisperend larikshout of het rustiger brandende beukenhout. Het volume is naar wens in te stellen.

De Kalfire E-one 130 modellen zijn beschikbaar als front-, hoek- en 3-zijdige haarden. De glasruit is breder dan de E-one 100 modellen waardoor er nog meer genoten kan worden van het ultra realistische vuur.