Nieuw in de showroom: Jøtul pelletkachels

De pelletkachels van Jøtul maken het mogelijk te genieten van warmte die zich aanpast aan uw behoeften en bevatten tegelijkertijd de nieuwste technologieën. Tijdens het ontwerpen van de pelletkachels werd er nauw gekeken om een zo efficiënt en schoon mogelijke verbranding te creëren. Zo wordt er een rendement gehaald van meer dan 90% en behoren de pelletkachels van Jøtul tot de laagste op de markt wat betreft emissieniveau.

Gebruiksgemak en comfort

Dankzij de Jøtul Pellet Control app en het aanraakscherm op de pelletkachel is hij zeer eenvoudig te bedienen. Regel eenvoudig op ieder moment de temperatuur of programmeer tijdsblokken waarin u wilt dat de kachel moet branden. Zo heeft u op ieder moment de volledige controle over uw pelletkachel, zelfs op afstand.

Dankzij de offset temperatuursensor Jøtul Temp wordt het mogelijk de temperatuur per kamer en op afstand te regelen en te weergeven. De pelletkachel zuigt de geproduceerde warme lucht aan en verdeelt het in de andere kamers. Dit verhoogt niet alleen het verwarmingscomfortniveau maar laat u ook energie besparen en verbetert de energetische efficiëntie van de woning. De Jøtul Temp sensor kan worden gekoppeld aan elke kanaliseerbare warmeluchtuitlaat bij de compatibele modellen. Deze modellen zijn te herkennen door de indicatie JT.

Design

Naast de hoge prestaties is er ook flink aandacht besteedt aan het design van de pelletkachels. Van ronde cilindrische vormen tot strakke rechthoekige lijnen, voor elk type interieur en smaak is er een passend model met verschillende opties voor de afwerking. Daarnaast is bovenafvoer ook mogelijk waardoor de pelletkachel dichter bij de wand geplaatst kan worden of centraal worden geplaatst.


De pelletkachels van Jøtul zijn nu te bekijken in de showroom.