Kalfire GP60/79F gashaard met echte vonken

Kalfire houdt zicht voortdurend bezig met innovatie. De meest recente innovatie van de afdeling Research is de Natural Spark Generator (NSG). De NSG is als optie verkrijgbaar voor alle gashaarden met een prestigebrander. De technologie zorgt ervoor dat er in de haard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt.

In onze showroom hebben wij de GP60/79F met NSG brandend opgesteld staan. Deze revolutionaire gashaard biedt een ongeëvenaard vuurbeeld dankzij de modernste technieken, in combinatie met een stijlvol en minimalistisch design. Dit gesloten toestel weet perfect de look en feel van een tradionele openhaard te evenaren door de optionele hybride led module.

De haarden uit de prestige lijn kenmerken zich doordat ze voorzien zijn van de iMatch-afstandsbediening, de unieke ECO-stand met maar liefst 40% minder gasverbruik ten opzichte van hoogstand en het hoge rendement. Daarnaast zijn de haarden perfect aan te passen op uw eigen wensen, denk hierbij aan wisselende achterwanden waarin wij een klei binnenwerk hebben gekozen en optioneel ontspiegeld glas.

Kom deze schitterend afgewerkte haard nu brandend in onze showroom bekijken welke wij hebben afgewerkt met prachtige eiken balken.