Barbas

Hout- en gasgestookte haarden gemaakt in Bladel, Nederland.

Meer informatie over Barbas

Barbas is gevestigd in Bladel, onder de rook van Eindhoven. Hier bevindt zich de fabriek, showroom en het hoofdkantoor. Bij Barbas is een haard een persoonlijk interieurproduct, geen anoniem stuk staal. Ze maken hun producten met liefde, zodat u er ook van gaat houden. Barbas maakt in 6 uur een haard op maat. Ze bouwen de haard die u wenst en die het beste bij uw interieur en smaakt past vanuit 120 basismodellen in meer dan 17.000 combinaties. Die haard wordt bij iedere stap in het proces grondig gecontroleerd en gaat op uw naam door de fabriek. Dit maakt iedere haard dan ook een persoonlijk meesterwerk van de monteur, en die passie voelt u!


Passie voor vakmanschap

Barbas maakt innovatieve en eigentijdse houthaarden die iets betekenen voor u en uw interieur. Hun passie voor het vakmanschap is nooit veranderd sinds de start in 1976. De liefde voor kachels en haarden ook niet. Barbas werkt daarom hard aan de kwaliteit van de haarden en zorgt dat ze probleemloos en veilig werken. Ook zorgen ze dat de vuurbeleving perfect is en steeds perfecter wordt.

Barbas is trots op hun afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van de haarden. Voor Barbas zit duurzaamheid namelijk niet alleen in de werkwijze en het product, maar ook in de relatie met klanten. Met u dus.

Elke haard is maatwerk

Barbas maakt uw haard volledig op maat, hoe u het ook hebben wil. Zij maken het met gevoel voor stijl; eigentijds of tijdloos. Het klinkt misschien tegenstrijdig dat Barbas geen haarden op voorraad heeft liggen, maar dit geeft ze juist de mogelijkheid korte levertijden aan te bieden. Als ze een productverbetering doorvoeren kunnen ze meteen de nieuwste oplossing bieden, in plaats van eerst de oude voorraad op te maken of goed materiaal weg te moeten gooien.

U heeft de keuze uit een breed assortiment aan basismodellen, waarbij oneindig veel combinaties mogelijk zijn. Barbas kan, binnen de gekeurde grenzen, elk model passend maken qua vorm of maat. Dus hoe klein, groot, laag, hoog of apart de ruimte in uw kantoor of huis ook is: er past altijd een Barbas haard in.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Barbas: www.barbasbellfires.com/nl

De unieke eigenschappen van een Altech speksteenkachel

Een Altech speksteenkachel biedt een heerlijke warmte. De houtkachels en pelletkachels van Altech beschikken daarnaast over nog meer unieke eigenschappen:

  • Een gelijkmatige, gezonde en heerlijke warmte
  • Gemaakt van natuurlijk materiaal
  • Speksteen neemt de warmte zeer snel op
  • Warmte wordt opgeslagen en wordt na het doven nog vele uren afgegeven

Dankzij de talk in het speksteen is het relatief eenvoudig te bewerken. De combinatie met magnesiet maakt het speksteen zo geschikt voor het bouwen van kachels. Magnesiet zorgt namelijk voor een snelle warmteopname, een goede geleiding van de warmte en voor de vuurbestendigheid van de steen. Speksteen bevat in verhouding meer magnesiet dan andere steensoorten. Ook bestaat speksteen voor een klein deel uit chloriet. Dit draagt bij aan een mooie structuur en kleurnuances in het speksteen oppervlak. De samenstelling van speksteen zorgt dus voor unieke eigenschappen.

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.