BODART & GONAY

Houtgestookte haarden gemaakt in Belgie.

Meer informatie over BODART & GONAY

BODART & GONAY is een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1957. Vandaag de dag zijn zij aanwezig in een dertigtal landen verspreid over de hele wereld, waaronder Japan en de Verenigde Staten. Dankzij een voortdurende vernuftigheid dat gekoppeld is aan het aandachtig luisteren naar de wensen van de klanten behoudt BODART & GONAY haar positie als marktleider.

BODART & GONAY ontwerpt en produceert verwarmingstoestellen op hout, hoofdzakelijk in de vorm van inbouw- en inzethaarden. Hierin wordt de schoonheid van de vlam gecombineerd met maximale recuperatie van warmte en milieuvriendelijkheid.

Altijd een lengte voorsprong

De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van BODART & GONAY bestaat uit een tiental gespecialiseerde ingenieurs, onderzoekers, tekenaars en prototypeontwerpers. In een erkend laboratorium bestuderen zij voortdurend de verbetering en de creatie van producten, waardoor klanten alle jaren performante nieuwigheden aangeboden kunnen worden. Niet alleen wordt de realiteit van de resultaten van de verschillende uitgevoerde testen (verbranding, rendement, uitstoot, etc.) verzekerd. Ook schaffen ze regelmatig de allerlaatste uitrustingen aan om al verder te gaan dan de strengste normen van de Europese markt, zowel op het vlak van rendement, vervuiling als veiligheid.

Wereldwijde octrooien

BODART & GONAY geniet van internationale erkenning dankzij wereldwijde octrooien (EES). Ze slagen er in om gastoestellen te ontwikkelen die specifiek voor de Amerikaanse markt zijn, waar de strengste veiligheidseisen ter wereld gelden. Ze creëren nieuwe niches door op de markt onbestaande toestellen te ontwikkelen en behalen werkelijke resultaten wat betreft emissies van stof, CO-uitstoot en rendement.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van BODART & GONAY: bgfires.com/nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.