Brunner

Houtgestookte haarden gemaakt in Duitsland.

Meer informatie over Brunner

Duitsland staat wereldwijd bekend om kwalitatief hoogwaardige producten die worden geproduceerd met behulp van ultramoderne machines en productie-installaties. Echter zit het ware geheim van Duitsland haar succes in de werknemers. Zij hebben een unieke instelling, betrokkenheid bij de onderneming en trots in relatie tot het eigen product. Dit is een kenmerkende instelling voor het Duitse familiebedrijf Brunner, die al haar producten in Duitsland vervaardigt. Er worden bij Brunner geen concessies gedaan. De waarde van kwaliteit en innovatie hebben voorrang op een meer eenvoudige en prijsbewuste constructie. Van de jongste ingenieur tot de oudste fabrieksarbeider, alle medewerkers van Brunner delen deze instelling.

Het succes van de producten van Brunner is gebaseerd op een goed bedrijfsklimaat en de wetenschap dat de klanten van deze topproducent kwaliteit waarderen, voelen en herkennen. BRUNNER haarden behoren tot de beste producten die uw dealer u kan bieden. Zij schenken u jarenlang het plezier van “het mooiste vuur en de perfecte warmte“.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Brunner: nl.brunner.eu/

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.