Buntfires

Buntfires ontwikkelt en produceert fronthaarden, maatwerkhaarden in hoekvariant, een serie vrijstaande kachels op hout en de ‘Flores’ nu ook op gas.

Meer informatie over Buntfires

Buntfires ontwikkelt en produceert fronthaarden, maatwerkhaarden in hoekvariant, vrijstaande kachels op hout en gas en tegenwoordig ook de Flores E als vrijstaande elektrische kachel. Buntfires staat niet stil. Begin 2014 bracht Buntfires de Flores uit, gevolgd door de Julius begin 2015. Dit zijn vrijstaande uitvoeringen als reactie op de groeiende vraag vanuit de klant. De vrijstaande kachels van Buntfires zijn no-nonsense kachels; hightech en zelfsturend, robuust én afgewerkt met details. De laslijn is mooi en de handgrepen zijn uitingen van pure ambacht. Dit zijn kachels voor liefhebbers die graag hout stoken, maar ook tegelijkertijd een product willen waar passie en vakmanschap in verwerkt is. Ze willen een verwarmer voor sfeer en beleving met de allernieuwste verbrandingstechnieken toegepast.

Buntfires bouwt de kachels klantspecifiek. Er is geen sprake van massaproductie in het buitenland. Buntfires ontwerpt en produceert hun ambachtelijke, traditionele oer-Hollandse kwaliteitsproducten in eigen land. Er is veel mogelijk qua aansluitingen en maatvoeringen. Alle haarden en kachels voldoen aan de gestelde eisen voor milieu en wonen. Buntfires is een compact bedrijf met korte lijnen. Ze hebben een uiterst persoonlijke aanpak en verzorgen alles van A tot Z. Van het ontwerp op maat tot de productie en een eigen servicedienst.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Buntfires: www.buntfires.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.