Camina & Schmid

De inbouwhaard zorgt bij elke haard voor een individueel karakter, want daarin brandt het vuur!

Meer informatie over Camina & Schmid

Elke door Camina & Schmid’s geproduceerde inbouwhaard is zowel in techniek als in ontwerp van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een optimale verbranding, eenvoudige maar efficiënte bediening en een uitgekiende, permanente luchttoevoer die zorgt voor roetvrije ramen. Dit maakt elke inbouwhaard van Camina & Schmid tot een ideaal middelpunt van de ruimte.

Bij elke haard zorgt de inbouwhaard voor een individueel karakter, want daarin brandt het vuur! Er zijn vele mogelijkheden om uw haard te ontwerpen. De fronten kunnen aan veel wensen worden aangepast. Zo zijn er bijvoorbeeld liftdeuren of links- of rechtsdraaiende deuren, zelfsluitende deuren of op wens deuren met een dubbele beglazing.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Camina & Schmid: camina-schmid.de/en

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.