Charlton & Jenrick

Elektrische haarden, uitermate geschikt voor uw woning of appartement.

Meer informatie over Charlton & Jenrick

De elektrische haarden van Charlton & Jenrick zijn zorgvuldig ontworpen voor een ieders smaak. Het wordt steeds lastiger om elektrische haarden te onderscheiden van gas- en houtkachels. Dankzij het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel branden de elektrische haarden van Charlton & Jenrick nog realistischer. Dit wordt gecombineerd met een realistisch branderbed. U heeft keuze uit extra mogelijkheden om zo de kachel het beste aan uw wensen te laten voldoen.

De elektrische haarden van Charlton & Jenrick beschikken over een verwarming die eenvoudig met de afstandsbediening in te schakelen is. De kachel beschikt over 3 standen: u kunt hem natuurlijk uit laten staan en hij kan 1kW of 2kW aan warmte geven.

3D ECOflame

Er worden ultra realistische vlammen gecreëerd dankzij de technologie van de 3D ECOflame. Dit is ontworpen om u het hetzelfde gevoel en uiterlijk van een echt vuur te geven. Er zijn diverse 3D ECOflame-vuren beschikbaar in diverse kleuren en uitrustingen.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Charlton & Jenrick: www.charltonandjenrick.co.uk

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.