Concept Feuer

Het Duitse merk Concept Feuer maakt design haarden met grote glasruiten en heeft een divers aanbod van haarden.

Meer informatie over Concept Feuer

Het Duitse merk Concept Feuer maakt design haarden, met grote glasruiten en heeft een divers aanbod van haarden.

In onze showroom vindt u de Matrix, een haard van ruw staal. Het pure en strakke design van de houtgestookte haardkachel Matrix is volstrekt tijdloos en een blikvanger voor de woonkamer. Bij de Matrix van Concept Feuer staat het vuur centraal. En hoe! De belangrijkste troef is de unieke, één meter hoge glazen deur, die een fantastisch zicht op het vlammenspel biedt. Door de speciale luchttoevoer is Concept Feuer erin geslaagd een indrukwekkend vlammenspel van ruim één meter hoog te realiseren. De efficiënte verbrandingstechnologie ontstaat door een perfect afgestemde luchttoevoer en een optimale geometrie van de verbrandingsruimte.

De Matrix is uiterst milieuvriendelijk door een zeer beperkt houtverbruik en een hoge warmte afgifte. En omdat er geen primaire luchttoevoer is, wordt de volledige verbrandingslucht achter de glazen ruit toegevoerd. Dit zorgt constant voor een bijna volledig schone glazen ruit. Bovendien is de verbranding te regelen met één druk op de knop, waarmee de warmte op uw behoefte wordt afgesteld. De laatste testresultaten tonen een zeer lage fijnstof-uitstoot.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Concept Feuer: concept-feuer.de

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.